Lemsteraken V/VA Klasse

Track & Trace

 

 

 

Ga naar     SAILVIEW.NL

 

U kunt het schip volgen op uw computerscherm. De familie thuis als u aan het varen bent kan “real time” uw verrichtingen zien, maar u kunt ook achteraf de wedstrijd analyseren. U dient een apparaatje aan boord te laten installeren. Het is eenvoudig en betreft een permanente installatie. Daarvoor is benodigd een GPS/GSM combi antenne alsmede een 12V aansluiting. Eénmalig (laten) installeren en klaar is het, vervolgens kun je het apparaat helemaal vergeten, alles gaat vanzelf. Indien wenselijk kunt u natuurlijk het apparaat ook uitschakelen.

De éénmalige aanschafkosten voor de tracker bedragen € 120,= inclusief BTW. Daar komen  éénmalig installatiekosten bij (hangt af van de situatie per schip: waar moeten de antennes, welke bekabeling is beschikbaar of niet, hoe zit het met de elektra, zelf doen(?).

Reserveren U kunt vanaf heden een tracker reserveren door een mail te zenden aan peter@houtzagers.nl en een bedrag van € 150,= over te maken op rek. no. 56.71.27.575 – V/VA Klassenorganisatie onder vermelding van Track & Trace 2011.

Peter Houtzagers

V/VA Klassenorganisatie