Lemsteraken V/VA Klasse

VA Klasse Evenement

 

ENKHUIZEN 8 en 9 juni 2019

 

Het VA Klassenevenement zal voor de vijfde keer worden gevaren vanuit Enkhuizen.
Ook dit jaar hebben we de Oude Haven van Enkhuizen kunnen reserveren

Formulieren:

Inschrijfformulier Va-klassenevenement 2019

Aankondiging VVA Lemsteraken klassenevenement 2019 v1

Wedstrijdbepalingen klassenevenement Enkhuizen VVA2019 v1.0

 

Deelnemers per 29 mei:

Maasvogel – Papegaai – Grote Jager – UQ32 – HL3 – Kaatje – IJsvogel

Beste Sportievelingen,
Ons eigen VA Klasse Evenement op 8/9 juni is wederom in de pittoreske Oude Haven achter de witte brug bij de Dromedaris van Enkhuizen. Het belooft weer een gezellig weekend te worden, dus schrijft u allen met grote getallen in !!
Beide dagen zullen we 3 wedstrijden varen, waarbij op zaterdag de laatste wedstrijd de traditionele Voorgift is waardoor de rollen omgedraaid zijn: de langzamere Aken starten het eerst en moeten de route en zeilvoering uitzoeken én de snelle Aken dienen de achtervolging in te zetten en vrije wind zoeken. Zie  Aankondiging voor meer details.
Het walprogramma kent dit jaar twee lokaties: op de kade bij ons aller vertrouwde ‘Ankertje’ zullen de inschrijving & palavers zijn en de borrel, prijsuitreiking en heerlijke Zeilersdiner is dit jaar in de overdekte ‘Brouwerij de Werf’ (aan de andere kant van het water, schuin tegenover ’t Ankertje).
Hierboven treft u het inschrijfformulier, waarbij er dit jaar een vroegboekkorting is indien je vóór 20 mei inschrijft én betaald hebt. Tevens kan hierop direct aanmelding voor het zeilersdiner en sponsoring van borrel & happen doorgegeven worden.
Het formulier dient gemaild te worden naar waltervanberkum@home.nl
Met vriendelijke groet en tot op het water,
Rien, namens het voltallige bestuur